Ben jij toe aan een switch en zie je jezelf bouwen aan een eigen bedrijf de komende jaren? Zoek je net als ik naar een partner? Zie jij mogelijkheden waar een ander zegt: dat gaat je nooit lukken? Kun je heel veel verschillende dingen en zoek je naar de vrijheid van je eigen bedrijf om al je skills nou eens echt te benutten? Dan is dit bericht wellicht voor jou.

Ik ben op zoek naar een ‘partner in crime’. Ik ben al 10 jaar werkzaam als film professional en heb altijd een kritische blik gehad. Hoe kunnen de dingen anders dan het volgen van de vastomlijnde paden bij  documentaire maken in Nederland?  Inmiddels ben ik zover dat ik mijn eigen productiehuis wil oprichten voor het maken van jeugd content voor met name online kanalen. Ik ben sterk gericht op bewustzijn en het benutten van je talenten en zoek naar iemand die zakelijk gezien bij mij past.

Ik ben een regisseur en producer en ik zoek naar een zakelijk talent aan mijn zijde. Ben jij doortastend en goed in het binnenhalen van financiën voor projecten met een maatschappelijke waarde (fondsen, investeerders, crowdfunding, sponsors etc.)? Heb je bovendien veel verstand van online routes en platforms (netflix, social media)? En sta je open om out of the box en creatief te denken als het gaat om een bedrijfsstrategie? Wil je meewerken aan het creëren van kwalitatief hoogwaardige content dat grotendeels samen met de jeugd gemaakt gaat worden? Dan zoek ik jou!

Het maakt mij niet uit wat je achternaam is of hoe oud je bent, het gaat mij erom dat we klikken en dat we elkaar stimuleren om te groeien als persoon en als team.

Ik hoop ook dat je licht over het leven kan denken, informeel bent in de omgang, maar in een corporate omgeving stevig staat.

Wordt je enthousiast bij het lezen van deze oproep, stuur me dan een bericht over waar jouw hart sneller van gaat kloppen en dan zien we verder! info@kimvanhaaster.nl of via linkedin. Ik zie uit naar je bericht!