“Ik deel mijn ontdekkingen en inspireer anderen tot verandering.” 

Welkom! Even kort wat over mijzelf. Ik ben documentairemaker, regisseur en producer. Na mijn studie Culturele Antropologie ben ik mij op film gaan richten. In 2014 heb ik mijn documentaire-debuut “Play, no matter what!” voltooid. Deze film heb ik met crowdfunding gefinancierd, op verschillende internationale filmfestivals laten zien en ik heb meerdere prijzen gewonnen.

Ik maak films voor kinderen (9+). Ik vertel kleine verhalen waarmee ik grotere thema’s aansnijd. Verhalen waarin ik de kracht en talenten dragend laat zijn.  Mijn werk heeft een persoonlijk en intiem karakter en focust zich op de vreugde van het leven en de zoektocht naar liefde. Momenteel werk ik aan een webdocserie over een Amsterdamse topsportster.

Naast mijn bezigheden als documentairemaker, ben ik freelance producer, regisseur, camjo en video-editor van korte films. Ik werk samen met een team van creatieven, maar doe ook veel zelf. Ik maak promo’s, informatieve en educatieve films voor culturele instelingen, artiesten, onderwijs en NGO’s. Ook geef ik workshops aan volwassenen en kinderen en organiseer ik evenementen die het doel hebben om documentaire dichterbij de mensen te brengen. Opdrachtgevers zijn BNN, Milieudefensie, AHK, Blueboat, Film op School en Beroepkunstenaar.nl. Recentelijk ben ik ook begonnen met het maken van podcasts

Momenteel werk ik aan een nieuw bedrijf Kabaalmakers. De focus ligt op het maken en produceren van kwalitatief hoogwaardige documentaires (kort, feature, webserie) voor de jeugd, samen met de jeugd.