IN ONTWIKKELING

DE SINGLE MANNEN PODCAST

“Dit is de mindfuck van onze generatie: wellicht is er een meisje dat nog beter bij me past.”

Gesprekken over liefde in de stad, anno nu.

 

LIEFDE IN TIJDEN VAN CORONA

Deze podcast maak ik dus in tijden corona, als zzp-er in de filmbranche zit ik momenteel zonder opdrachten. Een donatie stel ik daarom zeer op prijs, hiervan kan ik de kosten betalen en doorgaan met deze podcast! Dat kun je doen door hiernaast –> op de button te klikken en een bedrag naar keuze over te maken. Mijn dank is groot!

 

LIEFDE IN TIJDEN VAN CORONA 
want de liefde gaat door

#12 – GERBEN

Gerben is chirurg en werkt momenteel met coronapatienten op de IC, daarnaast heeft hij een gezin en staat er een verhuizing op stapel. Hij hoe hij zijn liefde en aandacht verdeelt tussen zijn werk, vrouw en kinderen.

#11 – MELLINA

Mellina stond voor het dilemma: wel of niet terug naar huis, naar haar familie en vrienden? Ze koos voor quarantaine in Brisbane, Australië en ze weet dus niet wanneer ze terug naar huis kan.

#10 – JOSH

Josh (8) vindt het best lastig die hele coronacrisis, want hij kan nu niet naar zijn oma, of met zijn beste vriendje spelen. Ook heeft hij last van een hoestje, misschien is dat doordat hij soms bang is dat hij zelf corona heeft. Hierdoor heeft hij wel een goede tip voor hoe anderen met hun angst om kunnen gaan.

#9 – MARJAN

Marjan is moeder van drie en werkte altijd al thuis, maar sinds corona is ze ook nog juf, en schoonmaakster. Waar de crisis aanvankelijk stress en chaos thuis veroorzaakte, heeft het nu juist geleid tot meer ontspanning, familytime en ‘s middags warm eten.

#8 – JOS

Jos (65) heeft zijn broer begraven tijdens de coronacrisis. Het was moeilijk om afscheid en verdriet te delen zonder elkaar aan te kunnen raken. Hij en zijn familie hebben er het beste van gemaakt en hier en daar een regeltje overtreden om het dragelijk te maken.

#7 – CHRISTOPHER

Christopher besloot middenin de coronacrisis te trouwen met zijn vriend in New York. Het werd een bijzonder moment in lockdown.

#6 – MARIE

Marie leidt een druk bestaan en worstelt met hoe haar aandacht en liefde te verdelen in deze gekke tijden. Ze neemt zich voor haar vrienden te besnuffelen als ze hun weer kan zien, want ze weet eigenlijk helemaal niet hoe ze ruiken!

#5 – ANNE

Anne’s kersverse baby is drie weken oud als de corona-maatregelen worden aangekondigd, sindsdien beleeft Anne haar kraamtijd binnenshuis. In de nacht vraagt zij zich soms af op welke wereld zij haar baby heeft gezet.

#4 – PIETERNEL

Pieternel is single en de coronacrisis betekent voor haar geen fysiek contact, tijd dus voor extra veel zelfliefde.

#3 – AYDAN

Aydan (23) heeft al zes jaar een vriendin die in een andere stad woont. Zelf woont hij bij zijn moeder. Ze hebben momenteel niet de mogelijkheid om elkaar te zien.

#2 – BARBARA

Barbara is zes maanden zwanger als het corona virus uitbreekt.
Hoe voelt het voor haar, nu ze wel met zekerheid kan zeggen dat haar zoon in het corona-jaar en misschien wel in lock-down ter wereld gaat komen?

#1 – ANNA

Anna heeft vlak voor de Coronacrisis de liefde van haar leven ontmoet, van de een op de andere dag ‘wonen ze samen’.

 

De podcast is ook te vinden op Spotify Apple Podcasts (iTunes) en Stitcher

Stitcher: